Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Сльози сепаратиста" ллються вже рік

27 липня 2015 р., 19:02

Воду з такою назвою вигадали волонтери руху підтримки закарпатських військових

Рік тому, 21 липня, вперше в палатках волонтерів з’явилася брендова вода Руху підтримки закарпатських військових «Сльози сепаратиста». Варіантів назви було дуже багато, але найбільше лайків упродовж 3 днів зібрала саме ця назва.Спасибі усім, хто працював над цією ідеєю. За моїми підрахунками, на цій брендовій воді нам вдалося заробити більше 10 тисяч гривень, вона стала нашою візитівкою і навіть зброєю. Її ми посилали хлопцям на війну і у шпиталі. «Сльози» і досі допомагають нам!» — резюмує координатор руху Галина Ярцева. 

Була навіть реакція російської преси, мовляв, «дикунство» та «гроші на крові». Росіян дратував ведмедик на велосипеді та стилізовані водяні бомбочки на етикетці.

 Розцінили це як глузування над символами їхньої «великої страни».«Сльози сепаратиста» — це закарпатська мінеральна вода, яку волонтерам надавали фірми, а вони вже клеїли свою фірмову наліпку. Відтак водичка, яка коштувала всього 10 гривень, на благодійних акціях користувалася чималою популярністю у закарпатців та туристів. Дивувалися заодно й винахідливістю місцевих волонтерів. Така вода, до речі, є і в голови Верховної Ради України, її йому презентували журналісти. Цікаво, що на одному з ярмарків в Ужгороді пляшечку «Сліз» було придбано за рекордні поки що 100 гривень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp