Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чеський посол навідався на весільну церемонію закарпатської пари

20 липня 2015 р., 16:00

Надзвичайний повноважний посол Чеської Республіки в Україні Іван Почух з дружиною пані Мартіною цими днями завітав до Волівця. Це вже його другий приїзд на Верховину.

Цього разу разом із представниками місцевої влади Іван Почух побував у дитячому садочку №2, капітальний ремонт якого спільно профінансують Україна та Чехія, розповіли у Воловецькій селищній раді.

Гості також побували у місцях встановлення інформаційних стендів, які стосуються фінансованого урядом Чехії проекту з маркування туристичних шляхів на Закарпатті, зокрема відрогами та хребтом полонини Боржава в околицях селища. На жаль, через несприятливу погоду довелося відмінити запланований у рамках візиту туристичний похід одним із таких маршрутів.

Та найцікавіше для Івана Почуха, напевно, відбулося у РАЦСі, який розташовується в адміністративній будівлі селищної ради — тут він став учасником урочистої реєстрації шлюбу бійця АТО Сергія Кочана та Олени Кашперської. Пан посол привітав молодят та побажав їм кохання і миру. Пізніше виявилося, що саме в цей день Почухи брали свій шлюб і, випадково потрапивши на таку ж урочистість, були приємно вражені, повважали це добрим знаком. Вони, до речі, щиро захоплювалися весільним вбранням наречених — вишиванками.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp