Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студреспубліканці обрали мера та магістрат за новим законом (Фото)

5 липня 2015 р., 11:59

Депутат закликав молодь пропонувати своїї правки до ще неприйнятого Закону

Україна потребує від молоді участі у державотворчих процесах. Про це під час політичної гри на Студентській республіці (традиційний молодіжний фестиваль) сказав начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Денис Ман. Виступаючи в ролі експерта для кандидатів у студентські мери та до магістрату, начальник управління звернувся до молоді з проханням ставити завдання перед владою, але не забувати і про свою участь та спільну відповідальність всіх українців за зміни в країні.

Про це йдеться у повідомленні Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Кожного року студреспубліканці моделюють власну студентську державу зі своїми законами та владою. Координатор проекту Володимр Білонка переконаний, що це дозволяє учасникам цього фестивалю не лише добре відпочити, але й зрозуміти, як важливо системно приймати участь у суспільно-політичних процесах.

{g}

Одним із експертів цього року був народний депутат України Валерій Пацкан. Зважаючи на те, що цьогорічна республіка проводила свої вибори за новим виборчим законодавством України, яке поки не прийняте Верховною Радою України, депутат запросив давати правки в законодавство та стати співавторами законтворчого акту.

Напередодні ввечері був сформований студентський магістрат та обраний студентський мер. На своїй сторінці у фейсбуці Денис Ман висловив сподівання, що новообраний мер дасть початок ще одному цікавому молодіжному руху в області, а на дебатах кандидатів запевнив, що інструменти для реалізації творчого потенціалу молоді, національно-патріотичного виховання, сприяння науковому потенціалу цей рух отримає з боку влади.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp