Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Інженерів УжНУ відрядили у самостійне життя

4 липня 2015 р., 13:45

Завершили один шлях, аби долати інших

Теплими словами привітань захід традиційно відкрив декан факультету Іван Туряниця: «Вітаю вас як декан, як завідувач кафедри, як представник викладацького колективу. Щасливий, що ви дійшли до фінішу, але «кожен фініш – це по суті старт», тому бажаю вам усього найкращого на вашому життєвому шляху».

 

дналася до побажань і завідувач кафедри міського будування і господарства Йоланна Голик: «Усяке було: і долини, і гори, – але ми все подолали. Ми, українці, можемо пишатися нашими природними ресурсами: запасами нафти, вугілля чи руди, але найбільше багатство – це молодь, той невичерпний людський ресурс, який є для нас найціннішим. Тому будьте здорові та бережіть себе».

Мудрими порадами ділився завідувач кафедри технології машинобудування Юрій Жигуц, розповівши дві притчі. Першу – про птаха і дерево, де дерево уособлює університет, а пташиний відліт з нього – це подорож у самостійне життя. Другу – про перукаря, теж з глибоким філософським змістом. Завершив свою промову словами: «Бажаю розуму вам, і наснаги, а досвід якось набереться».

Завідувач кафедри електронних систем Іван Опачко щиро побажав молоді радісної дороги й багато щастя.

А потім була церемонія вручення дипломів, під час якої хлопці не стримували радісного сміху, а дівчата – сліз. Зізнаються, що сумуватимуть за рідним університетом, який устиг стати для них другою домівкою.

Віра Лабич, студентка відділення журналістики


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp