Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатським прикордонникам немає перепочинку

28 травня 2015 р., 15:53

Прикордонники охороняють інтереси держави

Прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону виявили автомобіль із підробленими документами. Громадянин Угорщини на легковому автомобілі “Ауді-А4”, чеської реєстрації рухаючись в Україну обрав смугу руху «зелений коридор». Під час проведення перевірки документів у прикордонників виникли сумніви щодо дійсності доручення на право керування транспортним засобом. Згодом, підозри підтвердилися, адже після проведення експертизи Ужгородського управління з питань експертизи та досліджень СЛЕД Міндоходів довіреність містила ознаки технічної підробки документу. Примітно, що після надання запиту в Чеську республіку, відповідна компанія повідомила, що доручення на даний транспортний засіб не видавала. Складено протокол про порушення митних правил. Сума оцінки легкового автомобіля «AUDI A4», 2014 року випуску сягнула понад шістсот тридцять тисяч гривень.

Також, в пункті пропуску “Дякове” прикордонники виявили прихований бурштин. Наш співвітчизник рухаючись з України на легковому автомобілі марки “Фольксваген” приховав коштовне каміння. Проте, прикордонники ініціювали проведення спільного поглибленого огляду, під час якого й було виявлено дорогоцінне каміння жовто-коричневого кольору різних розмірів, а саме необробленний бурштин, загальною вагою п’ять кілограм. Цікаво, що бурштин знаходився в металевій каністрі для переміщення пального.

За данним фактом складено протокол про порушення митних правил. Виявлене каміння вилучене для проведення експертизи.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp