Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська митницю пропустила до європейських країни 118,7 тис. тонн вантажів

17 березня 2015 р., 18:19

Країнами, що переважають в експортних операціях за січень-лютий 2015 року, стали: Угорщина, Німеччина, Польща та Словаччина

Закарпатською митницею ДФС протягом перших двох місяців здійснено оформлення 118,7 тис. тонн експортних вантажів на загальну фактурну вартість майже 4 млрд грн.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року відбулось збільшення вагових показників на 8,9% та зменшення вартісних на 13,7%. Такі зміни обумовлюються в першу чергу зміною номенклатури експорту.

Крім підприємців Закарпаття, експорт здійснювали суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності з м. Києва, Дніпропетровської, Запорізької та Львівської областей, якими експортовано 2,1% усіх вантажів.

Станом на 1 березня 2015 року на обліку в Закарпатській митниці перебувають 2963 суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, 744 з яких здійснювали митне оформлення в лютому 2015 року.
Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp