Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Кривому Розі - бунт

28 січня 2015 р., 15:12

Люди вимагають порядку в місті.

Люди вимагають навести лад в місті і не допустити "Маріупольський сценарій".Близько 250 мітингувальників захопили будівлю міської ради в Кривому Розі Дніпропетровської області і вимагають навести лад в місті. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook організатор акції, громадська активістка Ірина Туровська.

Протестувальники прорвалися в будівлю міськради і зайняли сесійну залу. Ще близько 150 осіб стоять на вулиці біля входу до міськради. Мітингувальники вимагають зустрічі з мером міста Юрієм Вілкулом.

"На цей момент громадяни Кривого Рогу зайняли приміщення сесійної зали і не покинуть його, поки в місто не прибуде офіційний представник Президента України. Телеграми з такою вимогою відправлені Президенту і губернатору Дніпропетровської області. Не можна допустити розвитку Маріупольського сценарію, чого очікує "наша" влада! Не дамо злити Кривбас! "- повідомила Туровська.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp