Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти на Сході отримали подарунки від Миколая з Іршавщини (ФОТО)

22 грудня 2014 р., 12:49

Подарунки привезли в школи, бомбосховища та роздавали просто на вулиці.

Напередодні свята Св. Миколая греко-католицькою громадою Іршавщини, за сприяння та організації отця Василя, було зібрано теплі дитячі речі, взуття, іграшки, а особливо - солодощі у великій кількості та на різні смаки. Це все збиралось для дітей, які постраждали внаслідок подій на сході України, які залишились без батьківської опіки, без житла, без святкового домашнього тепла –«ДІТИ ВІЙНИ».

Для транспортування подарунків одразу відгукнулися троє підприємців Райко Іван, Дурда Іван та Тимченко Роман, які безоплатно надали власний транспорт. Фінансову допомогу на паливо надали: Євген Барані, Гуляна Ігор та парафіяни греко-католицької церкви м.Іршави.

Особливо цінним вантажем були дві ікони, вербички, іконки Святого Миколая для військових 128 ОГПБ, які були переданні в каплички капелана, який обслуговує військових в зоні АТО.

{g}

Зібрані солодощі (цукерки та печиво), теплі дитячі речі, взуття, іграшки було доставлено в Дебальцево та передано капелану 128 ОГПБ Отцю Івану. Наступного дня отримали ці подарунки діти в школі с.Чернухіно, інтернат у Вуглегірську, в школі №2 м. Дебальцеве. Бійці 128 ОГПБ на вулицях в с. Ольховатка роздали дітям солодкі пакуночки та теплі речі, також занесли до бомбосховища в будинку залізничників, де є вісім дітей, - повідомив Степан Пнівчук у соцмережі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp