Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршава: Пригоди на дорозі зафіксувала камера (ВІДЕО)

13 грудня 2014 р., 14:02

Три ДТП уже потрапили в поле зору камери.

У місті Іршава та сама камера зовнішнього відеоспостереження зафіксувала вже третю дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася в тому самому місці за останній час.Відповідне відео з камери звнішнього відеоспостереження ексклюзивно отримала редакція Закарпаття онлайн.

Раніше Закарпаття онлайн опублікувало ексклюзивні відео двох аварій, що трапилися у цьому місці з різницею рівно в тиждень. Що цікаво, попри те, що в одному випадку зафіксовано, як п'яний водій на авто врізався в електричний стовп, залишивши без електропостачання весь район, а в другому авто збило людину, яка від удару летіла як лялька, в обох випадках міліція обмежилася складанням адмінпротоколів, що свідчить про наявність в її діях корупційної складової.

Як писали з цього пиводу читачі Закарпаття онайн, "ДТП, яка сталася 30 листопада і в якій постраждали двоє молодих хлопців, зовсім випадково "зам'яли". Ну, а що такого дивного, якщо винуватець - друг начальника районної міліції".



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp