Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Химич каже, що лікарня не допоможе винуватиці ДТП втекти від правосуддя

23 листопада 2014 р., 17:42

За словами лікаря, травма легка, і від відпоовідальності за скоєне вона жінку не позбавить.

Як уже повідомлялося, винуватиця ДТП наразі перебуває у лікарні, де лікує отримані у ДТП травми 

У контексті ситуації, що склалася довкола трагічної ДТП на Ужгородщині, де п’яна жінка за кермом автомобіля "Toyota Corolla" врізалася в авто ДАІ, що замикало процесію Хресного ходу, закарпаття онлайн отрималот коментар директора Закарпатського обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології Володимира Химича.

«Дійсно, Наталія Балаж була госпіталізована в обласний центр нейрохірургії та неврології з діагнозом «струс головного мозку, забій шийного відділу хребта». Також було взято аналіз на вміст алкоголю в крові.

Зазначений вид травми відноситься до легких черепно-мозкових травм і призводить лише до короткочасного розладу здоров’я. Згідно зі стандартами та протоколом Міністерства охорони здоров’я України струс головного мозку потребує госпіталізації від декількох днів до тижня з наступним амбулаторним лікуванням терміном до 21 дня.
Хвора була доставлена та знаходиться в Центрі під наглядом правоохоронців. Така травма ніяким чином не звільняє від можливої відповідальності і не впливає на хід слідчих дій. Виявлення ознак злочину та ступеню провини є завданням правоохоронних органів», - повідомив В.Химич.

Закарпаття онлайн


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp