Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові прибрали береги річки (ФОТО)

23 березня 2014 р., 14:20

21 березня у рамках відзначення Міжнародного дня води у Берегові працівники «Водоканалу Карпатвіз» прибирали береги Верке та нагороджували переможців творчого конкурсу.

Почали активісти від центральної частини міста і просувалися обома берегами каналу, «озброєні» сміттєвими пакетами та гумовими рукавичками. А на вулиці Кініжі до прибиранні території приєдналися працівники угорського консульства. Непотребу було багато: пластикові та скляні пляшки, поліетиленові пакети, різноманітна тара. Підбирали працівники водоканалу все, що могли. Далі сміттєві пакети навантажували на спеціальне авто, яке вивозило їх з території. Загалом було зібрано десятки пакетів непотребу.

Цього ж дня підбили підсумки конкурсу на кращий реферат та стінгазету серед школярів.
Отож, сьогодні відбулось нагородження переможців учнів7–11 класів грамотами та подарунковими наборами. На заході були присутні міський голова Золтан Бабяк, працівники підприємства, зокрема директор Йосип Галайда, а також представник від консульства Берегова Іштван Мані, від ЗаТ «Ніршигвіз» Лайош Фогороші та Елек Неймет, головний спеціаліст Департаменту екології Закарпатської області Валерій Василюк. Опісля церемонії нагородження школярі разом з Йосипом Галайдою поїхали на невеличку екскурсію до Малої гори, де знаходиться один з об’єктів підприємства.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp