Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У заблокованій віськовій частині у Бельбеку зіграли весілля

22 березня 2014 р., 17:51

Ні "зелені чоловічки", ні війна за рогом не завадила справжньому коханню українських військових, які радо зберігають вірність Україні

Сьогодні, 22 березня, у Нахімовському РАЦС Севастополя відбулась незвичайна церемонія – на весільний рушник стали військовослужбовці Збройних Сил України лейтенант Іван Денера та старший лейтенант Галина Волосячик, які проходять службу в Севастопольській бригаді тактичної авіації імені Олександра Покришкіна. Наречені та більшість гостей прийняли рішення бути присутніми на урочистій події у військовій формі, яку вони з гордістю мають право носити. 

Після урочистої церемонії молодята відбули до місця своєї служби – Севастопольської бригади тактичної авіації, де розпочалося справжнє українське весілля. Як зізналися молодята, рішення про заручини вони прийняли ще торік. На запитання, що відчувають сьогодні, відповідають: “Гордість за своїх товаришів, які незважаючи на складні випробування залишаються вірними своєму народові”. 

– Ми вдвох складали Військову присягу на вірність Українському народові, а моя дружина – ще й клятву Гіппократа, коли навчалася в Українській військово-медичній академії. Порушувати присягу не збираємося, служитимемо в Збройних Силах України, як патріоти своєї держави, – підкреслив лейтенант Іван Денера. 

За словами командира авіабригади полковника Юлія Мамчура, за період служби у військовій частині молоді офіцери проявили себе з найкращого боку, сумлінно виконуючи службові обов’язки.
Міністерство оборони України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp