Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські міліціонери отримали "броньовану" допомогу (ФОТО)

29 жовтня 2014 р., 10:36

А невдовзі отримають і теплий одяг для відправки на Схід.

Днями власник готельного комплексу «Прага», що в Ужгороді, Юрій Бережник подарував захисну амуніцію для ужгородських міліціонерів, які вже несуть службу на Сході країни, та тих правоохоронців, котрі невдовзі поїдуть у зону АТО, щоб змінити на бойових постах своїх колег-добровольців. Меценат придбав за власні кошти три найсучасніші бронежилети класу «5+», які оберігатимуть життя міліціонерів-добровольців. 

- Я не міг залишитися осторонь і придбав для наших добровольців захисну амуніцію. Нехай ці «подарунки» служать вам вірну службу. Оберігають ваші життя. Я надалі буду підтримувати наших захисників. Уже найближчим часом придбаю і подарую ужгородським міліціонерам десять комплектів зимового одягу. Це мінімум, що я можу зробити для них, - каже Юрій Бережник. – Повертайтеся додому живими та неушкодженими! 

- Завдяки спільним зусиллям ужгородські міліціонери мають усе необхідне для того, щоб виконувати службові завдання, – каже очільник Ужгородського міськвідділу міліції Євген Калитич. – Ужгородські міліціонери з честю та гідністю виконають свій службовий обов’язок та якнайшвидше повернуться додому живими та неушкодженими. Керівництво та особовий склад міськвідділу міліції щиро дякують Юрію Юрійовичу за такий необхідний і потрібний подарунок. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp