Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді пройде вже 5-ий Міжнародний турнір з хокею

30 січня 2020 р., 10:16

У суботу, 1 лютого, обласний центр Закарпаття прийматиме традиційний Міжнародний хокейний турнір «5th FRIENDSHIP CUP UZHGOROD 2020».

Участь у змаганнях візьмуть 4 аматорські команди зі Словаччини (HK Svidnik, HK Sobrance, HK Snina, HK Bratislava), а Закарпаття представлятиме збірна області та головний організатор змагань – хокейна команда «Закарпатські ведмеді» (капітан Сергій Ковач).

Захоплюючі поєдинки відбуватимуться на льодовій арені "Ice Land" (стадіон “Авангард”, вул. І.Франка) протягом усього ігрового дня, а у 17.30 відбудеться церемонія нагородження переможців та учасників.

«Рівень турніру з кожним роком зростає, тому зустрічі обіцяють бути ще видовищнішими та цікавішими аніж торік. Хокей надзвичайно швидка і динамічна гра, з гострими моментами та бурхливими емоціями тож глядачам сумувати не прийдеться. Запрошуємо усіх підтримати закарпатський хокей, завітати на турнір та насолодитися спортивним дійством», - звернувся до ужгородців та гостей міста капітан закарпатців Сергій Ковач.

Організатори: ХК «Закарпатські ведмеді», Федерація хокею Закарпаття, Ужгородська міська рада та Закарпатська облдержадміністрація

Партнери: компанія RENER, льодова арена "Ice Land", фітнес-центр Viper Gym, ТМ Крайна, компанія MOECO




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp