Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Під Луганськом загинули двоє ужгородських капітанів

31 липня 2014 р., 18:41

Одного планують поховати на Перечинщині, другого - на Київщині.

Вчора, 30.07.2014р в зоні АТО під Луганськом в результаті мінометного обстрілу загинули двоє офіцерів із Закарпаття. Про це повідомляє Карпатський Об’єктив.

Капітан Балог Василь Васильович і капітан Корнєв Володимир Вікторович служили у 128 гірськопіхотній бригаді, військова частина якої знаходиться в Ужгороді. 

Капітан Балог Василь Васильович – уродженець Закарпаття, народився в с. В. Лучки Мукачівського району. Разом з дружиною виховував двох синів 2003 та 2012 р.н. Героя планують поховати на Перечинщині, звідки родом його дружина. 

Капітан Корнєв Володимир Вікторович – росіянин за національністю, народився у Свердловській області Росії. В Ужгород був переведений з міста Чернівці. На даний час його батько проживає у Київській області, де ймовірно поховають загиблого воїна. 

TOM 31.07.2014 21:16 IP: 150.114.169.87
українці! Прокидайтеся! Женіть геть продажну бандерівську хунту і її американських господарів - агентів ЦРУ! Зрозумійте, що зараз дуже багато залежить від позиції кожного з нас. Беріться за зброю, раззброюйте сотників майдану, вбивайте бійців "правого сектора", нападайте на колони бандерівської бронетехніки! Ворог буде розбитий, перемога буде за нами!!! . Львів.! Родители ..жены..сестры...позваните своим родным солдатам в Украинскую Армию...поговорите сними...Ваши солдаты ждут ваших звонков...Офицеры не подчиняйтесь "правомусектору" саботируйте их указания...... Матери,жены,сестры срочников и контрактников Украинской армии. Требуйте что бы их вывели из зоны боевых действий и вернули в казармы....Ваши дети,мужья,братья не палачи они не убийцы Не кто из вас не хочет получить гроб с вашим родным или похоронку ...Солдаты Украинской армии уходите с воинских частей или переходите на сторону Новороссов ...Если надумаете уходить с Украинской армии то лучьше это делать "молча" что бы об этом не узнали палачи бандерлоги из правого сектора!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp