Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фото з місця смертельної пожежі в Ужгороді

11 липня 2015 р., 11:29

На місці працюють правоохоронці та експерти

Опівночі до Ужгородського міськвідділу міліції зателефонував черговий ДСНС та повідомив, що по вул.Декабристів у багатоповерхівці виникло загорання – зайнялася квартира на першому поверсі будинку.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу міськвідділу міліції. Вже прибувши правоохоронці встановили, що вогонь забрав два життя – 35-річного чоловіка та його 4-річної дитини. Ще п’ятеро дітей віком від 2 до 11 років було доставлено до реанімаційного відділення Ужгородської дитячої лікарні з діагнозом отруєння чадним газом, йдеться у повідомленні Ужгородського МВ УМВС.

{g}

Слідчі Ужгородського МВ УМВС розпочали по даному факту кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) кримінального кодексу України. В ході досудового розслідування правоохоронці встановлять всі обставини нічної трагедії.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp