Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко привітав тенісистку Костюк з перемогою в Австралії

5 лютого 2018 р., 09:15

Президент України привітав тенісистку Марту Костюк з отриманням другого професійного титулу в її кар'єрі - чемпіонки ITF Womens Circuit.

Президент України Петро Порошенко в суботу, 3 лютого, привітав українку Марту Костюк з другим професійним титулом у її кар'єрі - чемпіонки ITF Womens Circuit. Про це Порошенко написав на своїй сторінці у Facebook."Неймовірна перемога! Вітаємо юну українку Марту Костюк з отриманням другого професійного титулу в її кар'єрі - чемпіонки ITF Womens Circuit. Пишаємося тобою, Марто!", - йдеться в повідомленні.Українка Марта Костюк успішно виступила на турнірі Міжнародної федерації тенісу (ITF) Womens Circuit в австралійському місті Берні (призовий фонд $60 тисяч).У фінальному протистоянні 15-річна киянка за 1 годину 8 хвилин здобула впевнену перемогу над 25-річною швейцаркою Вікторією Голубич - 6:4, 6:3.Раніше повідомлялося, що українська тенісистка Марта Костюк здобула перемогу в півфінальному матчі проти австралійки Зої Хайвс на турнірі в Берні і вийшла у фінал.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp