Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття об’єднає українських туристів

27 червня 2014 р., 08:26

Вони демонструватимуть техніку пішохідного туризму.

В с.Оріховиця Ужгородського району 24 команди з різних куточків України змагаються за призові місця, показуючи техніку пішохідного туризму. 

Спеціально обладнані ділянки відповідно до умов проведення долають учасники якомога швидше, при цьому намагаються набрати найменше штрафних балів.
Відкриття змагань пройшло вчора, а сьогодні стартував перший змагальний день. Загалом, участь у змаганнях приймає майже дві з половиною сотні учасників. Молодші учасники сьогодні проходили командну смугу перешкод, а в старших був «крос-похід». 

Юні туристи дуже вправно поводяться з туристичними вузлами, спеціальні навички допомагають їм орієнтуватися на місцевості за допомогою карти, а наприкінці на учасників чекає етап «водний».
Закарпатський центр туризму не вперше проводить змагання зі статусом «всеукраїнських», і кожного разу гості їдуть задоволені організацією, проведеними змаганнями та призами.
Закінчаться змагання 30 червня, а тому в кожного охочого є можливість побачити, яким може бути туристичний спорт.

Нове Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp