Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти з вадами руху боролися за першість у воді

9 травня 2014 р., 19:16

На Ужгородщині пройшли змагання із плавання серед дітей з вадами руху

Важливий цей вид спорту для людей із обмеженими можливостями, завдяки оздоровчому впливу на роботу опорно-рухового апарату, дихальної та серцево-судинної систем. Якщо для частини людей із вадами фізичного розвитку плавання – частина лікувальної терапії, то іншим - вдається змагатися за лаври в плавальному спорті. 

На Ужгородщині відбувся Всеукраїнський турнір із плавання серед дітей із порушеннями опорно-рухового апарату. Змагання проводять із метою виявлення та вишколення потенційних спортсменів параолімпійської збірної України з плавання. 

Закарпаття приймає юних спортсменів уже втрете й щороку кількість учасників зростає: нині це майже 90 плавців із 12-ти областей України. Учасники змагались у кількох вікових групах та за різними нормативами. ГоворятьАнастасія КОЛОДОЧКА, учасниця з Харкова та Андрій ЧЕГІЛЬ, голова обласної організації «Інваспорт»
Тиса-1

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp