Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"На старт з Дідом Морозом" вийшли півтори сотні юних плавців (Фото)

12 грудня 2015 р., 18:24

Кролем, брасом, на спині та дельфіном плавали

Сьогодні, 12 грудня, у басейні спорткомплексу "Буревісник" відбулися дитячі змагання з плавання "На старт з Дідом Морозом". Участь у спортивному заході взяли близько 130 юних плавців.

Завітали на відкриття змагань директор спорткомплексу УжНУ Андрій Курта, спонсори та меценати, президент обласної федерації водних видів спорту Роберт Левицький, а також представники міської та обласної влади.

Зокрема, спортсменів привітали начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан та директор ОЦФЗН "Спорт для всіх" Оксана Мошкола, повідомляє Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Юні спортсмени, окрім, власне, участі у змаганнях напередодні отримали додатковий заряд приємних емоцій. Все тому, що спортивну подію не оминув увагою Дід Мороз разом зі своєю Снігуркою, які привітали присутніх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. А от дітлахам вручили те, без чого вони не можуть - солодощі.

Проте, смачненьке тимчасово відходить в сторону, коли йдеться про змагання. Юні спортсмени (від 2006 року народження і молодші) здійснювали запливи у дистанції 25 та 50 м. Змагалися за допомогою 4 стилів: кролем, брасом, на спині та дельфіном. Оцінював дії учасників головний суддя змагань майстер спорту з плавання, очільник спортивного клубу з плавання "На старт!" Вадим Колечко.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp