Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Балога каже, що Порошенко 7 листопада «благословив» ЄЦ на керування Закарпатською облрадою

18 листопада 2015 р., 18:58

Але тепер представники президента хочуть купити для «Солідарності» посаду голови обласної ради

Про це політик сьогодні ввечері написав на своїй сторінці у Фейсбуці. Нагадаємо, завтра відбудеться сесія новообраної Закарпатської облради, на якій, як очікується, головою може бути обраний Михайло Рівіс, що пройшов до ради у списку провладної «Солідарності».

«На Закарпатті готується «ширка». Хочу, щоб усі це знали, тому прошу максимально поширити цю інформацію., -- пише Віктор Балога. - Але про все по порядку.

Як ви знаєте, наша політична сила – партія «Єдиний Центр» отримала перемогу на виборах до Закарпатської обласної ради. Ми провели чесну і чисту виборчу кампанію. У наших списках не було жодного колишнього «регіонала», чи людей, замішаних у корупції.

Нашими опонентами були представники влади та їхні сателіти, які представлені в основному криміналітетом і колишніми членами Партії регіонів. Ми грали по-чесному з першого до останнього дня виборів. Вони взяли на озброєння підкуп, фальсифікації, погрози та адміністративний тиск.

За результатами виборів стало зрозуміло, що в обласній раді реально сформувати демократичну коаліцію за участі трьох політичних сил – «Єдиного Центру», «Батьківщини» та «КМКС» Партії угорців України. І ми про це заявили публічно і зробили відповідні пропозиції потенційним партнерам. В такому випадку БПП «Солідарність», «Відродження» і «Опозиційний блок» залишилися в меншості.

У партії влади був лише один варіант коаліції – об’єднатися з «Опозиційним блоком» і «Відродженням», і спробувати перекупити окремих депутатів з інших фракцій.

Знаю, що влада активно працює над таким сценарієм. В хід пішли погрози, шантаж, і великі гроші. Банкова не жаліє ресурсів. Вони готові на все, аби здобути піррову перемогу на Закарпатті.

Хоча, не так давно, 7 листопада ми мали зустріч з Президентом Порошенком, де він сказав: ви перемогли, значить формуйте коаліцію.

А тим часом, за допомогою роздачі грошей і місць у владі, представники президента будь-якою ціною намагаються купити для «Солідарності» посаду голови обласної ради.

Ті, хто на Майдані відстоювали принципи свободи і демократії, сьогодні уже некомфортні. А бандити та «регіонали», які проводили на Закарпатті антимайдани і відправляли тітушок для табору в Маріїнському парку, завтра спробують сформувати свою «демократичну коаліцію» з «Опоблоку», «Відродження», «Солідарності» і можливо з когось, хто продасться".


Схожі новини

Закарпатські депутати починають обирати нового голову облради
Депутат Закарпатської облради порівняв Меркель із повією, а французів назвав «зас..анцями». І все – у віршованій формі
ФОТОФАКТ: Екс-голова облради поповнив ряди «кнопкодавів»
Балога каже, що Порошенко має відповідати за клоунаду в Закарпатській облраді
ОПОРА зафіксувала, як Порошенку організовували масовку для закарпатських мітингів (ФОТО)
Балога пригадав, як Порошенко приїжджав у Мукачево, аби його підтримати 
Скандальна сесія облради: шахова партія чи бої без правил
Скандал на зустрічі Порошенка з ужгородцями. Люди Балоги силою показали активістам, як це – «жити по-новому» (ФОТО)
Порошенко пропонує Міністром оборони зробити новоспеченого родича Балоги. ВРУ сказала своє слово
Закарпатські депутати просять від Порошенка і Яценюка 76 мільйонів на зарплату бюджетникам-горянам

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp