Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФОТОФАКТ: Екс-голова облради поповнив ряди «кнопкодавів»

21 листопада 2014 р., 15:36

Балога голосував за колегу, який ще минулого тижня написав заяву про складання депутатських повноважень

Колишній голова обласної ради, який прославився чи не на всю країну своїми спробами ліквідувати кнопкодавство у раді, сьогодні сам «попався на гарячому». Фотографи зуміли зафіксувати момент, коли середній із мукачівських братів голосує карткою свого сусіда Віктора Трикура, котрий ще минулого тижня написав заяву про складання депутатських повноважень.

Самого Трикура на засіданні ради сьогодні не було. Та й взагалі голосування за призначення першого заступника голови обласної ради ледь не зірвалося: Балогам катастрофічно не вистачало голосів для внесення цього питання до порядку денного. Вочевидь, через це Іван Балога і пішов на порушення закону. Чого не зробиш, тільки щоб виконати команду старшого брата?

Як чітко видно на фотографіях, Іван Балога сидить поруч із Юрієм Гнепою та Віктором Трикуром. Останнього, знову ж таки, на засіданні ради немає. Однак картка його – у системі і навіть голосує руками Івана Івановича.



Окрім того, за це ж питання голосують екс-регіонали Стрижак, Уліганинець, Бокоч та Щербей та вічні перебіжчики із УМДС та КМКС. Яким чином Балога зумів «мотивувати» цих політиків, залишається тільки здогадуватися.

Як би там не було, але результатом цього напівпродажного, напівнезаконного голосування стало призначення на посаду першого заступника голови обласної ради колишнього кагебіста та комуніста Михайла Поповича.

Отак і вийшло: в центрі президії посадили землекрада Чубірка, поруч – петеушника Губаля, а з іншого боку – кагебіста Поповича. Апофеоз Реовлюції Гідності у день її річниці. Небесна Сотня, напевне, в гробах перевертається…

Вільне Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp