Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві відбувся відкритий чемпіонат з Шотокан карате-до

18 листопада 2015 р., 10:46

Змагалися 70 спортсменів

Участь у змаганнях взяли понад 70 спортсменів. Перед спортсменами і гостями турніру з привітальним словом виступили керівники спортивних клубів: Володимир Бреус (СКК «Атлант»), Юрій Фірка (СК «Тхеан») та Вячеслав Білошицький (СКК «Сінгітай»). Організатори змагань відзначили пам’ятними подарунками учасників бойових дій – тренера СКК «Тхеан» Юрія Фірку, а також тренера та спортсмена СКК» Сінай» Михайла Дзямка. Змагання традиційно проводились на двох спеціалізованих покриттях «татамі» із залученням досвідчених рефері та судів, – повідомляє Закарпаття онлайн Всі учасники змагань нагороджені призовими нагородами (кубками, грамотами та медалями) у 2-х розділах програми «куміте» (або розділ вільний спаринг) та 2-х розділах ката (систем комплексних вправ, представлених формалізованою послідовністю рухів, пов’язаних принципами ведення поєдинку з уявним супротивником). Приємно здивували майстерність та жага до перемоги, яку продемонстрували юні каратистки, досвід яких доводить, що карате – це спорт не тільки для хлопців, але і для справжніх дівчат. 

Цей турнір зібрав понад 70 учасників із спортивних клубів не тільки Закарпатської, але і Житомирської області та очікувано приніс господарю чемпіонату в м. Мукачеві – клубу карате-до «Сінай» та його головному тренеру Роману Маслигану перемогу у командному заліку та визначав найкращих спортсменів клубу, зокрема Андрія Дзямка, Дениса Буштина, Сергія Єгорова, Івана Олексика, Олександра Тімофеева, Софію Фабрицій, Юліана Пристаюя, Катерину Тараканову, Олександра Брецка, Івана Плітченка, Віталія Шугало. Другу сходинку посіли вихованці Юрія Фірки з Довжанського СКК «Тхеан»: Антоніна Кузан, Вадим Кузан, Юрій Білей, Віталій Фірка, Богдан Ледней. Третє місце розділили вихованці Вячеслава Білошицького з СКК «Сінгітай» та вихованці Володимира Бреуса з Іршавського СКК «Атлант»: Вячеслав Гур’янов, Анастасія Білошицька, Марія Коберник, Ангел Новак, - інформує "Карпатський об’єктив"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp