Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відбулася битва каратистів (ВІДЕО)

18 травня 2014 р., 11:00

Визначили найкращих спртсменів.

 

Вкотре закарпатські каратисти визначали найкращих. Любителі східної культури, зокрема боротьби мірялися силами на базі школи № 13, де саме і проходив обласний турнір з кіокушинкан карате. Найменшому учаснику було 4 роки. Та вік не заважав бійцям показувати хороші результати і чудову підготовку. Участь у турнірі цього року взяло 42 учасника. 

Поборотись за нагороди з’їхались з різних куточків Закарпаття. Наймолодшому каратисту трохи більше чотирьох років. Вправні удари та бойовий дух допомагали спортсменам підкорювати татамі і супротивників. Були на турнірі і титуловані спортсмени. Домініка Сабов нещодавно повернулась із Німеччини. Там дівчина стала срібною призеркою. 

Каже займається всього два з половиною роки, за цей час багато чого навчилась. Про турнір в Німеччині згадує з задоволенням. На турнірі кубка Закарпаття дівчина спробує себе у ролі судді. Не зважаючи на хвилювання, пообіцяла судити по справедливості. Та як правильно це робити нам розповів головний суддя змагань. Список заборонених ударів на цьому не закінчується. 

Дотримуватися правил важливо перш за все тому, що на татамі відбувається справжній поєдинок. Змагання проводять аби визначити найкращих і сформувати збірну закарпатської області з кіокушинкан карате. Всі хто проявив свій бійцівський характер отримали грамоти, медалі та кубки.

М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp