Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через макову соломку закарпатка потрапила на лаву підсудних

28 жовтня 2015 р., 20:35

Не знала звідки вона, але сказала, що то для власних потреб

Іршавськими правоохоронцями було отримано інформацію відносно жінки, яка вдома зберігає наркотичний засіб. Дана інформація знайшла підтвердження. Правоохоронці, зайшовши до однієї з кімнат новобудови, на підлозі виявили та вилучили поліетиленовий пакет з маковою соломкою.

Жінка пояснити походження макової соломки не могла. Повідомила, що зберігала її для власних потреб.

Наркотичну речовину було направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Згідно висновку фахівців, вилучена макова соломка є особливо небезпечним наркотичним засобом.

За даним фактом Іршавський райвідділ міліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту), що карається обмеженням волі на строк до трьох років.

Суд врахував, що жінка вперше опинилась на лаві підсудних, її щире каяття. За зберігання макової соломки вона отримала умовне покарання з випробувальним строком в один рік.


Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp