Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Контрабандист свій план так і не здійснив (ФОТО, ВІДЕО)

19 вересня 2018 р., 10:05

Його затримали через спробу ввести у державу 80 кг макової соломки.

Сьогодні в міжнародному автомобільному пункті пропуску «» під час поглибленого прикордонно-митногоогляду рейсового автобусу «Неоплан» української реєстрації, яким як пасажир в’їжджав до України наш співвітчизник, прикордонний наряд Львівського загону за допомогою службового собаки в багажному відділені транспортного засобу виявив 7 валіз, наповнених речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, попередньо – маковою соломкою.

До УСБУ в Львівській області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів».

Наразі тривають слідчі дії, а прихована від прикордонного контролю речовина, загальна вага якої склала близько 80 кілограмів, буде вилучена встановленим порядком.

{g}
Прес-служба АДПСУ Тихонов

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp