Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Картини Шолтеса прикрасять стіни картинної галереї в Тячеві (ФОТО)

11 квітня 2014 р., 21:35

29 квітня у Тячівській міській картинній галереї імені Шімона Голлоші відбудеться виставка картин відомого живописця з Ужгорода - Петра Шолтеса.

На днях художник представив три свої роботи з циклу «Весна -2014». Наступні планує привезти вже найближчим часом. Ідейним організатором і головним спонсором проведення виставки стане тячівський меценат, депутат Закарпатської обласної ради Олег Палінкаш.

- Ми познайомились з паном Олегом нещодавно, і він запросив мене до себе в гості, на Тячівщину. Признаюсь, тут не був давно, ще як в молоді роки, тож приємно вражений побаченим. Чудове місто, гарні краєвиди. У вас є все, чого прагне душа митця, – розповів гість.

{g}

Чи не тому з’явилась ще одна хороша ідея – проведення на Тячівщині мистецького пленеру художників. За її втілення в життя якраз і візьметься Петро Шолтес. А сьогодні він побував у Тячівській міській картинній галереї, де обговорив деякі організаційні питання щодо проведення виставки з начальником відділу культури Тячівської райдержадміністрації Василем Гудаком, директором галереї Любов’ю Бобрушко та обласним депутатом Олегом Палінкашом.Ужгородський митець високо оцінив роботу галереї та представлені картини місцевих художників. Додав, що з нетерпінням чекає на зустріч з тячівськими шанувальниками мистецтва пензля. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp