Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Осіння краса від Христини Данко-Шолтес радує ужгородців та гостей міста (ФОТО)

19 вересня 2018 р., 08:50

Буйство осінніх фарб у витворах художниці.

В Ужгороді у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту минулого тиждня відбулося відкриття експозиції картин Христини Данко-Шолтес, присвячена закарпатській осені.

В картинах майстрині можна зусторіти архітектуру рідного Ужгорода, зимові пейзажі, натюрморти та квіти. Налічується всього 48 робіт. Серед яких є й "давні". Але як кажуть давнього нічого не буває. Бо те, що створено серцем - шедевр. Майстриня працює з акрилом, аквареллю та олією. 

Вона зберегла в собі дитячу щирість та безпосередність. Переглядаючи її роботи одразу згадується своє дитинство, де сонечко усміхаться тобі Божою ласкою, дерева вітаються з тобою, одразу починаєш сумувати за минулим дитинством.

Творчість майстрині відзначена численними грамотами та нагородами. Перша вистовка робіт майстрині відбулася у 2007 році саме у Закарпатському музею народної архітектури та побуту.ЇЇ роботи брали участь у міжнародних експозиціях, та у виставці акварелі учнів Золтана Баконія, присвяченій його 90-річчю.

Маріанна ШУТКО

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp