Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві поліцейські офіцери громади вилучили у хмельничанина наркотики

20 квітня 2021 р., 14:22

Пакунок з речовиною, схожою на амфетамін, вагою близько 10 грамів поліцейські офіцери громади виявили у жителя Хмельницької області.

Речові докази поліцейські вилучили та відкрили кримінальне провадження
Поліцейські офіцери громади під час патрулювання на вулиці Окружній у місті Мукачеві зупинили перехожого чоловіка, який підозріло себе поводив.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили поліетиленовий пакунок із написом «Мукачево 10 гр», всередині якого містилась речовина, зовні схожа на психотропний засіб амфетамін.

Поліцейські офіцери громади одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу, для документування злочину.
21-річний житель Хмельницької області, який тимчасово проживає у Мукачеві, походження психотропного засобу пояснити не зміг. Поліцейські провели медичне освідчення чоловіка, яке показало, що він перебуває у стані наркотичного сп’яніння.

За фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Все вилучене спрямовано на експертне дослідження. За скоєне порушнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp