Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подробиці вбивства на Тячівщині: з’явилися фото загиблих дітей

11 січня 2021 р., 16:24

Варто знати

Про це повідомляє Мукачево.нет.Близький родич постраждалої жінки пан Євген розповів Mukachevo.net ексклюзивні подробиці вбивства, які йому відомі.

За словами Євгена, постраждала жінка є його сестрою, з якою він жив у Кам'янець-Подільську.

9-річна дівчинка була від талійця, який кинув її сестру в Італії, а хлопчик від іншого чоловіка, який зараз знаходиться у Тячеві.

Євген розповідає, підозрюваний був вдома на батьківщині у постраждалої, спілкувався з усіма, і вони не помічали у нього неадекватної поведінки.

Він їздив на заробітки, час від часу приїздив, приносив гроші.

"Багато не пив. Вмів зупинитись, не "шліфував" горілку пивом. За ним не спостерігалось зловживання алкоголем", - зазначає брат постраждалої.

Пан Євген розказав, у той день Василь (підозрюваний, - ред.), його сестра та діти пішли відпочивати у сауну, в ресторанний комплекс "Оксана", що у Тячеві.

Адміністратор сауни почула гуркіт і вирішила перевірити, що там сталось. Привідкривши двері, вона побачила розламані стільці та кров, а чоловік сказав не турбувати їх.

"Далі вона викликала адміністратора закладу, але той чоловік почав тікати, і його затримали охоронці. Потім викликали поліцію",- розповів Євген.

За його словами судово-медична експертиза показала, що дітей дійсно били чи то стільцем чи то об стіну.

Наразі у Тячеві відбувається поховання дітей. Постраждала жінка, за словами Євгена, у лікарні. У свідомості.

Про дітей ще не знає, тому Євген просить не турбувати сестру.

Також, журналістам Mukachevo.net вдалось поспілкуватись з батьками підозрюваного. Вони зазначили, що для них це дуже велике горе. Вони не тямлять чому так могло статись. Василь привіз жінку та дітей, і мав познайомити їх з ними...

Як писало раніше Mukachevo.net п'яний чоловік посварився із своєю 35-річною співмешканкою. 30-річний чоловік заподіяв жінці та її дітям тілесні ушкодження.

Від отриманих травм дівчинка 9 років та хлопчик 2 роки померли на місці. Жінка з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізована до лікарні.

Зловмисника затримано, наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відкриті провадження в умисному вбивстві двох малолітніх дітей, яке вчинене з особливою жорстокістю (п.1,2,4 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України) та в замаху на умисне вбивство своєї співмешканки (ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України).

За скоєне затриманому загрожує довічне ув’язнення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp