Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В обласному центрі облаштовують автобусні зупинки (ФОТО)

30 вересня 2020 р., 14:54

Ось такі новації

Зручна інфраструктура в місті – ще один із напрямів, над яким працює міська влада Ужгорода. «Крім придбання сучасного комфортабельного комунального транспорту, облаштовуємо й зупинки, щоб людям було зручно очікувати на автобуси. Загалом збудовано та реконструйовано вже майже чотири десятки зупинок громадського транспорту у різних районах міста, роботи на цьому не зупиняємо», – повідомив міський голова Богдан Андріїв.

{g}

Нову сучасну автобусну зупинку нещодавно встановили на вулиці Марії Заньковецької в Ужгороді, навпроти торгово-розважального комплексу «Токіо». Облаштували павільйон, працює сучасне електронне табло із прогнозом прибуття громадського транспорту, вмонтована відеокамера, інтегрована в систему відеонагляду з трансляцією інформації до міської ради та поліції.

До речі, в обласному центрі Закарпаття за кошти міського бюджету продовжують встановлювати павільйони і на інших автобусних зупинках: «Військова частина» (вул. Юрія Гагаріна) у напрямку пл. Корятовича, Нового району; «Ужанська долина» (вулиця 8-го Березня); «Капітанський мостик» (вул. Собранецька); «Переїзд» (вулиця Юрія Гагаріна); «Дастор» (вул. Закарпатська, її дещо перенесли); «СЕС» (вул. Собранецька) у напрямку УжНУ та «СЕС» (вул. Собранецька) у напрямку площі Корятовича; «вул. Технічна» (вул. Доманинська, біля цвинтаря).

Крім того, уже встановлені павільйони на таких автобусних зупинках «Військова частина» (вул. Юрія Гагаріна) у напрямку мкрн. «Дравці»; «Деца у нотаря» (вул. Юрія Гагаріна); «Дравці 2» (вул. Юрія Гагаріна); «ЗОШ № 17» (вул. Доманинська); «вул. Павла Тичини» (вул. Доманинська); «вул. Другетів (колишня АВС «Зіна») (вул. Другетів); «вул. Поліни Осипенко» (вул. Загорська); «Пенсійний фонд» (вул. Загорська); «Кардіодиспансер» (вул. Климента Тімірязєва); «Переїзд» (вул. Українська); «вул. Миколи Бобяка» (стоянка та розворотний майданчик для комунального транспорту, маршрут №18 ).

Облаштування автобусних зупинок в Ужгороді продовжуватимуть.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp