Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З головами закарпатських РДА пообіцяли розправитись... фізично

18 вересня 2014 р., 18:23

В області впроваджується тоталітарний режим.

Новий губернатор Закарпаття взявся за масштабну кадрову чистку у апараті ОДА та районах. Так уже на четвертий день своєї роботи Василь Губаль, фактично, звільнив начальників управлінь освіти, медицини, заступника та «попросив» усіх без винятку голів РДА написати заяви на звільнення за власним бажанням.

— Нас просто попросили приїхати з районів, поставили перед кожним аркуш чистого паперу і без будь-яких пояснень попросили написати заяви на звільнення, — розповідає один зі звільнених голів РДА, котрий не побажав вказувати свої ініціали. — При чому, тих керівників райдержадміністрацій, котрі відмовилися писати заяви, почали публічно залякувати, погрожуючи вплинути на них фізично або «поцікавитися» справами у їхньому бізнесі. Не зважаючи на це, наразі частина голів закарпатських РДА таки навідріз відмовилися виконувати вказівки нового голови ОДА, апелюючи до відповідної процедури звільнення, яка у цьому випадку грубо порушується.

Частина присутніх голів районних адміністрацій готова йти у лікарняні відпустки, частина збирається бойкотувати процес будь-яким способом, навіть звертаючись до суду.

Керівник обласної ради шокований. Голови районних адміністрацій кажуть, що навіть, якщо процедура дозволяє Президенту їх звільнити, залишається незрозумілим як може бути без керівництва вся область.

Крім того, ще зранку Василь Губаль звільнив начальника управління охорони здоров’я Романа Шніцера, директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанну Кляп та директора Департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Віктора Лукечу. Паралельно на посаду першого заступника замість Андрія Сербайла новий губернатор вже «присватав» товариша голови облради Івана Балоги Володимира Чубірку.

Загалом наразі у Закарпатській ОДА панує тиша і сірість: усі чиновники ходять із сумними обличчями очікуючи сьогодні-завтра свого звільнення.

А тим часом влада у Закарпатті вже фактично перейшла у руки однієї сім’ї Балог. У цьому плані показовим є той факт, що нового голову ОДА на робоче місце вперше привіз на своєму джипі голова облради Іван Балога, про що вже писали закарпатські ЗМІ. Більше того, новий губернатор Василь Губаль спершу зайшов не на робоче місце, а на 5-й поверх у кабінет того ж голови облради, а вже потім спустився у свою приймальню.


Костя пуп 19.09.2014 00:26 IP: 66.226.154.195
Но курва типир баби видите шо УСТА роблять, даже мудачівським сукам ся любить!Держись ваську, і уста не бритвай, бо ни по феншую ти буде)))
Костя пуп 19.09.2014 00:24 IP: 66.226.154.195
о однокласник по пту великий троешник уже Нацальником став, но блять язик робить чудеса, так далеко би м і не подумав шо лизне
Вітя 19.09.2014 00:23 IP: 11.231.95.77
Поможіть люди! цю всю блядоту і курвоту балогівську отсюда винеси на ошвила айбо сука на тих ТРОЙЦІ вби їм ся мало не казало

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp