Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські художники дали можливість киянам відчути реальність

14 вересня 2014 р., 19:10

Дует художників із Закарпаття Руслан та Емма Тремби відкрили першу спільну виставку в Києві під назвою «Відчуття реальності», до якої ввійшли роботи акрилом на папері та полотні.

Також автори представили арт-об’єкти, створені технікою джонодрук.

Як пояснює Руслан Тремба, «Проект «Відчуття реальності» це є ще один експиремент над своїми здібностями відчувати». Для митців важливо відчути реальність, яка їх оточує, та перенести це особливе відчуття на полотно: «Відчути себе в певному середовищі та відчути то середовище в собі», «не лише тілом, але й душею».

Таким особливим середовищем для Руслана та Емми постала резиденція Великий Перевіз. У резиденції Тамари та Олександра Бабаків, що у селі Великий Перевіз на Полтавщині, взяли участь майстри з усієї України – як молоді, так і вже визнані художники. Це місце не залишає байдужим та надихає на нові творчі звершення. «Це саме то місце де відчуття реальності переходить в мистецтво. Великий Перевіз на короткий час стає цілим життям, а життя це мистецтво».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp