Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майбутнє закарпатського хокею на льоду: бурхливі емоції спортивного свята в Ужгороді (ФОТО)

17 лютого 2020 р., 08:25

Дитяче свято на льоду: маленькі хокеїсти яскраво завершили зимовий сезон

15 лютого в Ужгороді на льодовій арені «Ice Land» з нагоди закінчення хокейного сезону відбулося видовищне спортивне свято для дітей.

{g}

Під керівництвом досвідчених тренерів Олександра Дмітрієва та Сергія Уранова молоде покоління хокеїстів продемонструвало свої навички під час відкритого тренування та, власне, показової гри за участі усіх вихованців хокейної школи. До слова, на сьогодні у її складі понад 30 дітей віком від 5 до 16 років.

Протягом 3 періодів на льодовій арені точилися запеклі протистояння між «білими» та «чорними» закарпатськими ведмедями, а відтак по закінченню матчу усі хокеїсти перевірили на вправність воротарів, по черзі пробиваючи буліти.

Опісля цього розпочалися урочиста частина свята. З вітальним словом до усіх присутніх звернувся дитячий наставник Олександр Дмітрієв, який подякував за підтримку батькам, федерації хокею Закарпаття, компанії РЕНЕР та усім небайдужим громадянам, які уболівають за розвиток цього виду спорту в області. А молодому поколінню тренер побажав ніколи не зупинятися на досягнутому та зростати у спортивній майстерності.

Відтак за вправність, старанність та спортивні досягнення усі діти отримали відзнаки «Юний хокеїст» та відправилися на «четвертий тайм» до місцевої піцерії.

Це свято вчергове довело – закарпатський хокей має майбутнє і вже невдовзі чемпіонат Закарпаття з хокею чекає багато нових відкриттів з лав підростаючого покоління.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp