Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Революція ужгородських депутатів нічого не навчила: У міськраді процвітає кнопкодавство (ВІДЕО)

14 березня 2014 р., 21:36

Скільки слів прокричали революціонери про те, що голосувати депутати мають лише за себе. Тискання сусідських кнопок - це аморально, протизаконно і точно, що не по-європейськи. І що ми бачимо зараз?

У сесійній залі Ужгородської міської ради процвітає кнопкодавство і ніхто - ні Правий сектор, ні Самооборона, ні Опора, ні числені люстратори, на це не звертають уваги...

Відзначимо, що відео відзнято сьогодні - під час сесії. До речі, депутати голосували за важливі для столиці Закарпаття питання - функціонування міської поліклініки, низку земельних питань і т.д.

Додамо, що вчора парламент відмовився призначати нові вибори Ужгородського міського голови, вважаючи, що звільнення Віктора Погорелова відбулося з численними порушеннями. Відповідно, усе, що відбувається зараз в будівлі на площі Поштовій з великою ймовірністю є нелегітимним. А дане відео голосувань депутатів - зайве тому підтвердження. 




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp