Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбувся Відкритий Чемпіонат з бойового самбо

25 березня 2019 р., 13:25

Чемпіонат пройшов 23 березня в ПАДІЮНІ.

23 березня в ПАДІЮНІ відбувся довгоочікуваний міський Чемпіонат з бойового самбо. Понад 120 учасників з різних міст, вікових та вагових категорій зібралися на спортивній арені для зустрічі з супротивником. Огранізатором заходу став Ужгородський СК "Спорт-Лідер", Президентом якого є Євген Молнар.

Розпочалося дійство о 10.00 з інструктажу головного судді Морквича Василя, суддями на килимі виступили Слободянюк Олексій та Бобик Степан. Підтримати спортсменів прийшли їхні батьки друзі та знайомі.

Після вступної частини, бої розпочали учасники найменшої вагової категорії. Вже згодом Чемпіонат відвідав і мер Ужгорода Богдан Андріїв, який вручив медалі, грамоти та грошову нагороду молодшим учасникам, а також подякував Президенту СК "Спорт-Лідер" Євгену Молнару за організований захід та популяризацію такого виду спорту, як бойове самбо серед закарпатської молоді.Спортсмени продовжили бої, щоразу вагова та вікова категорія учасників збільшувалася. На завершення судді розподілили призові місця в кожній ваговій категорії та вручили учасникам медалі та грамоти. Зокрема віце-президент СК "Спорт-Лідер" Юрій Дранчак також особисто нагороджував переможців.

Тренер учасників Ужгородського спортивного клубу "Спорт-Лідер" Олександр Дорогін зазначив, - "Pівень змагань щороку росте, з кожним роком до нас долучаються все більше команд, щороку стає більше учасників. Разом з рівнем росте й професіоналізм наших дітей, так як майже всі вони зайняли перші місця, і закінчили майже всі бої достроково. Але зупинятися на досягнутому не збираємося, адже через тиждень чемпіонат області, а потім в чемпіонат України, де від них потрібна буде максимальна викладка для взяття цих непростих вершин. З кожним разом рівень суперників "Cпортлідерців" росте, та ми не збираємося зупинятися!".

Так, учасники завершили Чемпіонат в піднесеному настрої, однак знають, що розслаблятися не потрібно, адже попереду їх чекає ще не одне змагання, де буде потрібна їхня витримка та професіоналізм.


Варто зазначити, що участь в Чемпіонаті взяли спортсмени із 7 клубів Хуста, Тячева та Ужгорода, серед них були ті, що практикують карате, ММА, хортинг тощо. Генеральним спонсором Відкритого Чемпіонату з бойового самбо виступила Служба безпеки "СБМ"



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp