Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород фестивалить (ФОТО)

16 лютого 2019 р., 15:25

Уже 2 день

Сьогодні в Ужгороді провели офіційне відкриття щорічного гастрономічного фестивалю, присвяченого медовому напою – "Медовуха Фест". Нагадаємо, фестиваль стартував напередодні, на нього приїхали понад три десятки виробників із Закарпаття: бджолярі, винороби, фермери тощо, а також привезли сири із сусідньої Івано-Франківщини.

На сцені організатор – голова Асоціації пасічників Закарпаття Володимир Лях – зазначив, що фестиваль проводять уже ввосьме та запросив ужгородців і гостей міста дегустувати представлені їжу та напої, скуштувати страви закарпатської кухні.

Розважали й невеликою концертною програмою: виступили гурт «Гудацька тайстра», народний ансамбль «Ужгород» та дует «Писанка».
На ярмарку можна придбати різні сорти меду, пилок, прополіс, солодощі на основі меду та багато іншого. "Господиня" фестивалю, що відображено в його назві, – медовуха. Пасічники презентують різні її види, діляться секретами приготування.

Триватиме «Медовуха Фест» до вечора неділі, 17 лютого. На сцені – «вільний мікрофон», тож усі охочі можуть долучитися до концертного супроводу, повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради. Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp