Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Африканська країна залишилася без світла

16 лютого 2019 р., 13:35

Влада Судану повідомила про повне відключення країни від електрики, передає Al Arabiya з посиланням на Міністерство водних ресурсів, іригації й електрифікації Судану.

Відключення від електромережі сталося ввечері в п'ятницю, 15 лютого. Зазначається, що на цей момент інженери і техніки відновлюють роботу системи.

Це відключення стало четвертим за два роки. На початку 2018 року країна залишалася без електрики двічі, таке ж сталося в січні 2019 року.На цей момент Судан і Єгипет реалізують спільний проект зі створення єдиної енергетичної мережі потужністю 300 МВт.На початку січня повідомлялося, що в Судані влада заблокувала населенню доступ до основних соціальних мереж, щоб зупинити поширення протестів по країні.Нагадаємо, масові протести в Судані почалися після непопулярних дій уряду з урізання соціальних допомог, а також стрімкої інфляції і, як наслідок, подвоєння цін.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp