Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З березня пенсії зростуть на 17-20% - віце-прем'єр

16 лютого 2019 р., 13:22

Індексація пенсій буде відбуватися щорічно 1 березня, нагадав Розенко.

Гроші на підвищення виплат є, каже віце-прем'єр.Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявляє, що з березня розмір пенсій в результаті осучаснення збільшиться на 17-20%. Про це він сказав в ефірі 5 каналу, повідомляє прес-служба Кабміну.

Він нагадав, що, починаючи з цього року, перерахунок пенсій буде відбуватися щорічно в автоматичному режимі.

"Це одна з головних позицій реформи, яка була введена. Тепер, незважаючи ні на що, в березні, щорічно 1 березня, буде проводитися осучаснення пенсійних виплат. Вперше за останні 5-7 років ми дійшли такого процесу, коли можемо гарантувати осучаснення пенсій всім категоріям громадян", - заявляє Розенко.

Він нагадав, що останнє осучаснення пенсій відбулося в жовтні 2017 року. "Але потрібно згадати, що до цього моменту 7 років не було жодного перерахунку та осучаснення пенсій", - вказав він.

За словами віце-прем'єра, в бюджеті достатньо коштів для здійснення перерахунку пенсій.

Зазначимо, згідно з даними Мінфіну, за минулий рік пенсії зросли на 166 гривень. При цьому середня пенсія не перевищує 100 доларів.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp