Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гройсман пояснив, чому Супрун досі в.о.

16 лютого 2019 р., 13:14

Уляна Супрун залишається очільницею МОЗ з приставкою в.о. через відсутність підтримки коаліцією парламенту її кандидатури для призначення міністром.

Про це на ефірі телеканалу Прямий заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"У чому питання? Питання в тому, що ми до цього часу ведемо консультації з коаліцією. Я не можу подати до парламенту подання, якщо я розумію, що немає погодження з коаліцією. Коли я буду впевнений у тому, що ми на сто відсотків забезпечимо 226 голосів і коаліція це підтримає, я обов'язково це зроблю", - сказав Гройсман.За його словами, поки у Супрун тільки одне обмеження - вона не голосує на засіданнях уряду.Нагадаємо, 5 лютого Окружний адміністративний суд міста Києва заборонив керівниці МОЗ Уляні Супрун виконувати свої обов'язки до остаточного рішення суду.13 лютого Кабмін прийняв розпорядження, яким дозволив Супрун частково виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я після усунення її з посади судом.14 лютого суд скасував тимчасову заборону на керівництво міністерством для Супрун. Йдеться про скасування саме рішення від 5 лютого, яке стосувалося відсторонення її на час розгляду справи.Напередодні в суді почався розгляд другого позову нардепа Ігоря Мосійчука проти Супрун.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp