Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадіжки зловмисникам з рук не зійшли (ФОТО)

16 лютого 2019 р., 17:00

Доведеться відповідати

Працівники поліції встановили осіб, причетних до крадіжки грошей з торгового причепу у місті Виноградові та мобільного телефону від провідника у Сваляві. Серед крадіїв- один неповнолітній. За обома фактами відкриті кримінальні провадження.

Вчора, 15 лютого, до Виноградівського відділення поліції надійшло повідомлення від 27-річного мешканця Виноградова про крадіжку грошей. Заявник повідомив, що з торгового причепу невідомі викрали близько п’яти з половиною тисяч гривень.

Виноградівські правоохоронці оперативно розкрили цей злочин. Як встановили правоохоронці, крадіжку скоїли двоє виноградівців віком 13 та 18 років. Юні крадії проникли до фургона, віджавши вікно.

Викрадені гроші правоохоронці вилучили. За ознаками ч.3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням) розпочато слідство.

У Сваляві працівники групи реагування патрульної поліції розкрили крадіжку мобільного телефону від провідника пасажирського потягу. Поліцейські швидко розшукали особу, причетну до крадіжки. Як встановили правоохоронці, кримінальне правопорушення скоїв 34-річний мешканкць села Пастілки Перечинського району.

Крадений телефон поліція вилучила. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка)/ В ході слідства поліція з‘ясує всі обставини злочину.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp