Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Сваляві сталася крадіжка

15 лютого 2019 р., 18:25

Обікрали будинок.

Злодій обікрав мешканку Сваляви. Винес з будинку тюнер та зарядний пристрій. Жінка одразу повідомила про крадіжку правоохоронцям.

Співробітники Свалявського відділення поліції оперативно встановили і затримали крадія. Ним виявився 44-річний непрацюючий місцевий мешканець. Речовий доказ вилучено. Слідство у цій справі триває. Кримінальне провадження відкрили за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло).

Працівники Тячівського відділу поліції розкрили крадіжку з приміщення філіалу держфірми, що у селищі Солотвино. Звідти з ангару викрали комплектуючі деталі до трактора на суму близько 40 тисяч гривень. Проведеними оперативними-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції встановили особу причетну до крадіжки. Ним виявися 46-річний місцевий житель.

Частково крадене поліція вилучила за місцем проживання фігуранта справи, решту чоловік здав на металобрухт. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp