Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відбувся літературний вечір (ФОТО)

23 січня 2019 р., 09:15

Було душевно

В стінах кафе-музей "Під замком" молодь поринула у світ переживань та емоцій, котрі висвітлювались у власній поезії наших юних талантів. Атмосферу вечора створили чудові голоси співочих юнаків та дівчат, а також гра на фортепіано та гітарі.

{g}

Не обійшлось і без експромтів, адже затишок і тепло наших заходів надихають на створення нових авторських поезій! А ще подарунком стали віршовані рядки, присвячені нашому культурно-мистецькому проекту!

Під час заходу проводився міні-аукціон книг, де кожен бажаючий зміг за символічну ціну придбати цікаву для себе літературу, а виручені кошти Національний Ренесанс"СТИЛЕТ І СТИЛОС" ПРОВІВ БЛАГОДІЙНИЙ ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР передасть родині Дмитра Воробка, котрий зараз бореться зі страшною хворобою - гостра лейкемія.

Дякуємо всім причетним до нашого благодійного заходу! Разом ми зробили велику справу і зібрали для Дмитра 2650 грн, котрі зможуть допомогти юнаку.

До нових зустрічей!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp