Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Херсоні маршрутники планують протест - ЗМІ

16 листопада 2018 р., 09:19

Водії маршруток у Херсоні начебто не задоволені встановленим тарифом на проїзд вартістю чотири гривні.

У Херсоні водії маршрутних таксі планують у п'ятницю, 16 листопада, вийти на протест. Про це з посиланням на соцмережі повідомляє УНН.Відзначено, що водії маршруток начебто не задоволені встановленим тарифом на проїзд вартістю чотири гривні. У зв'язку з цим нібито жодна маршрутка не виїде на вулиці міста.У той же час, користувачі соцмереж закликають автомобілістів приєднатися до акції Підвези херсонця і підвозити городян.Відомо, що виконавчий комітет Херсонської міської ради розглянув звернення фірм-перевізників і 6 листопада ухвалив рішення про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті. 

Зокрема, було встановлено тариф шість гривень за одну поїздку в період з 4:30 до 20:00 і вісім гривень в період з 20:00 до 23:00. Це рішення було опубліковано на сайті міськради.У той же час, у четвер на сайті Херсонської міськради опублікували постанову суду, якою зупиняється дія рішення виконкому міськради про підвищення цін на проїзд.Як наголошується в постанові, до суду звернулися з позовом до виконкому Херсонської міськради про визнання вищевказаного рішення виконкому протиправним. Тому суд у виконання заяви про забезпечення позову зупинив прийняте виконкомом рішення до закінчення розгляду цієї справи по суті.Нагадаємо, в Черкасах всі маршрутники страйкують вже майже тиждень, не пускаючи на вулиці міста свої автобуси.Раніше в Тернополі жителі міста провели "тарифний майдан" через підвищення цін на проїзд з 4 до 8 гривень. В результаті, під тиском активістів влада повернула колишні тарифи.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp