Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців закликають поквапитися зі звітами

6 серпня 2014 р., 19:00

Останній день подання - 11 серпня.

Співробітники транспортної міліції ЛВ на Чоп виявили підозрілого громадянина, у якого знайшли кастет, що відноситься до холодної зброї.

Затриманим виявився 41-річний жителя міста Чоп.

Даного громадянина було запрошено в кімнату міліції на вокзалі ст. Чоп для встановлення особи. При проведені поверхневого огляду в присутності понятих виявлено та вилучено металевий предмет - кастет. Як пояснив чоловік, кастет він виготовив власноручно та носив для самозахисту.

Зараз за даним фактом співробітники транспортної міліції проводять перевірку, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення.

Кастет - це зброя для кулачного бою, що надягається на пальці або затискуваний між ними, з гладкою або шиповану бойовою частиною. Незважаючи на простоту конструкції кастета, сильний удар здатний заподіяти важку травму або смерть, - пише підрозділ зв'язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp