Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У рамках спартакіади УжНУ пройшли змагання з шахів

13 березня 2014 р., 12:58

12 березня викладачі та співробітники УжНУ змагалися з шахів у рамках 7-ї загальноуніверситетської Спартакіади.

Участь у змаганнях узяли команди десятьох факультетів та інститутів університету. Найкращими цього разу виявилися історики, які набрали 11,5 очок. 

Капітан команди історичного факультету Юрій Ісак (до речі, кандидат у майстри спорту з шахів, двічі чемпіон Ужгорода, віце-чемпіон Закарпатської області), не приховує радості: "Ми давно йшли до цього успіху, у минулі роки займали друге й третє місця. І ось, нарешті, перше. Гра стала вдалою насамперед завдяки командному духу. 

Цього року ми змобілізували свої зусилля й обіграли тих суперників, від яких дотепер програвали. Вони, очевидно, відчули нашу бойову налаштованість".
 
Переможці – Володимир Мойжес, Михайло Тиводар та Юрій ІсакДруге місце зайняла команда математичного факультету (10,5 очок), третє – фізичний факультет (8 очок). Інститут економіки й міжнародних відносин з вісьмома очками – четвертий. Команди філологічного, географічного, юридичного факультетів і факультету здоровʼя людини набрали по 7 очок і розділили 5-8 місця. 

Дев’ятий – хімічний факультет (6,5 очок). Факультет туризму та міжнародних комунікацій грав у меншості, але все одно потрапив у десятку лідерів, набравши 2,5 очка.
Наступного четверга відбудуться змагання з настільного тенісу.

Василь Шаркань,для Медіацентру УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp