Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові чоловік погрожував спершу побити жінку, а потім поїхав кататися містом

20 вересня 2018 р., 18:00

Чоловік виявив агресивність через алкоголь

До правоохоронців із повідомленням про сварку з чоловіком звернулася жителька міста Виноградова. Співробітникам поліції жінка розповіла, що її чоловік у стані алкогольного сп’яніння погрожує їй фізичною розправою, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, але чоловіка заявниці вдома вже не було. Невдовзі він приїхав додому на автівці марки «Рено».

На правопорушника поліцейські склали кілька адміністративних протоколів. На місці події копи помітили, що чоловік кермував транспортним засобом напідпитку. Пройти медичну експертизу на вміст алкогольного сп’яніння 42-річний чоловік відмовився.

На правопорушника поліцейські склали адміністративні протоколи за кермувавання напідпитку та дрібне хуліганство. Посвідчення водія від виноградівця співробітники поліції вилучили та відсторонили його від кермування.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp