Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ракети Оскол пройшли черговий етап випробувань (ФОТО, ВІДЕО)

19 вересня 2018 р., 08:00

Некеровані авіаційні ракети калібру 80 мм успішно випробували.

Некеровані авіаційні ракети калібру 80 мм успішно випробували на всіх режимах польоту і при різних погодних умовах.

Українські реактивні снаряди РС-80 Оскол успішно пройшли черговий етап державних випробувань, повністю підтвердивши свою відповідність заявленим характеристикам. Про це заявив президент Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

"Вони були випробувані на всіх режимах польоту і при різних погодних умовах на фронтовому бомбардувальнику Су-24М, одному з найбільш потужних літаків, що стоять на озброєнні Повітряних сил ЗСУ. Під час цих стрільб нові ракети повністю підтвердили свою відповідність заявленим характеристикам", - зазначив глава держави.

За його словами, снаряди можуть вражати, зокрема, бронетехніку і зміцнення противника, мають надзвукову швидкість польоту і спроектовані для озброєння вертольотів, літаків, а також наземних платформ.

Нагадаємо, в серпні дослідний зразок некерованої авіаційної ракети калібру 80 мм Оскол пройшов успішні випробування на одному з військових полігонів під Черніговом.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp