Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

1125 річницю заснування Ужгороду відзначатимуть і популярні артисти українського шоу-бізу

14 вересня 2018 р., 13:10

Буде весело та гаряче.

У найблищі два дні, 15 та 16 вересня, ужгородців та гостей обласного центру з Днем міста вітатимуть вітатимуть відомі закарпатські та українські артисти.

Відтак, у суботу гарний настрій містянам запезпечуватимуть співачка Маріанна Сухолова, фолькколектив зі Словачинни «ČARNICA», музичний гурт "VANDOR", кульмінацією вечора стане виступ фолк-електрогрупи "ONUKA" та український рок-гурт "KOZAK SYSTEM" – представників сучасної української музики на європейських та світових музичних фестивалях.

Конценрт розпочеться о 18.00 на пл. Поштовій.

У неділю, 16 вересня, на головній сцені Ужгорода своєю творчістю глядачів тішитимуть вихованці ПАДІЮНу, студії сучасного танцю "Бліц", студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв, ансамбль «Пап-джаз-квартет», Оркестр Радості «Ватага», а потім разом з жителями та гостями міста над Ужем запалюватиме відома українська поп-зірка. Після її виступу на глядачів чекає файер-шоу у виконанні театру вогню «Fire Life».

Початок та місце проведення: 17.00, пл. Поштова. Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp