Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хуст: Житель Івано-Франківщини викрав автомобіль

6 вересня 2018 р., 17:10

"Забув" попернути після тест-драйву.

У Хусті до поліції звернувся місцевий житель з повідомленням про викрадення елітного транспортного засобу марки «Chrysler». Потерпілий у першу чергу запідозрив чоловіка, котрий мав намір купити автівку.

Після проведення розшукових слідчих дій правоохоронці розшукали особу викрадача. Ним виявився 20-річний житель Івано-Франківської області. Чоловік, щоб замести сліди змінив на автівці номерні знаки.

Автомобіль знаходиться на арештмайданчикуТакож зазначається, що зловмисник вкрав транспортний засіб під приводом «тест-драйву». Після перевірки його техстану сів у авто та поїхав геть.

За фактом угону авто поліція відкрила кримінальне провадження. Чоловіку вже оголосили повідомлення про підозру. За скоєне йому загрожує від штрафу до ув’язнення від трьох до п’яти років. У справі триває розслідування.

Автомобіль знаходиться на арештмайданчику

Також зазначається, що зловмисник вкрав транспортний засіб під приводом «тест-драйву». Після перевірки його техстану сів у авто та поїхав геть.


Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp